« Vacatures Tapp Coalitie communicatie en fondswerving (vrijwilligers 4-8 uur per week)»

Gepubliceerd op 24-06-2019

De Tapp Coalitie zoekt vrijwilligers en betaald werk voor een fondswerver, voor:

1. communicatie

2. fondswerving

Meer info:

https://duurzamevacaturebank.nl/vacatures-fondsenwerving-communicatie-en-beleidsmedewerker-true-animal-protein-price-6u-p-w-vrijwilligerswerk/

Vacatures fondsenwerving en. vacature communicatie True Animal Protein Price Coalition (4-8. u per week, vrijwilligerswerk; fondswerving no cure no pay)
 
De True Animal Protein Price Coalitie (TAPP Coalitie, gevestigd in Amsterdam) is op zoek naar betaalde fondswervers en vrijwilligers die willen helpen met ofwel fondsenwerving of communicatie.
 
De TAPP Coalitie heeft als missie een duurzame, klimaatvriendelijke, gezonde en diervriendelijke voedselvoorziening, te beginnen bij vlees en zuivel. Daarom wil de TAPP Coalitie  binnen twee tot drie jaar een prijsverhoging met twee euro per kilo vlees realiseren in Nederland: de True Animal Protein Price.
 
Taken betaalde fondsenwerving (ervaren fondswerver):
-  per geplande activiteit zoek je een geschikt fonds om een aanvraag in te dienen;
-  in afstemming met de directeur van de TAPP Coalitie dien je aanvragen in.
-  no cure no pay of basis 5 euro/uur + 5% percentage bij succes (of 40 euro/uur).
 
Taken vrijwilliger(s) fondsenwerving:
-  per geplande activiteit zoek je een geschikt fonds om een aanvraag in te dienen;
-  in afstemming met de directeur van de TAPP Coalitie dien je aanvragen in.
 
Taken vrijwilliger(s) communicatie:
-    ondersteuning van de geplande activiteiten (o.a. debatten en persbijeenkomsten)
-    opstellen of nakijken van persberichten, website teksten en e-mails/mailings voor relevante partijen;
-    het bedenken en (laten) uitvoeren van infographics;
-    middels creatieve communicatie manieren bedenken om free publicity  te genereren voor het voorstel van de TAPP Coalitie, waaronder opinie artikelen, social media en PR;
-  opinie artikelen en activiteiten samen met wetenschappers en/of bekende Nederlanders;
-    adviseren over de communicatie strategie, de communicatieve huisstijl  en communicatieplannen (en subsidie aanvragen hiervoor) en uitvoering hiervan;
-    overleg voeren met communicatie experts bij de partners van de TAPP Coalitie en andere vrijwilligers, contacten onderhouden met relevante journalisten;
-  adviseren over de marketing van een vrijwillige true price voor vlees en zuivel.
 
Wat krijg je van ons?
-    Er is een reiskostenvergoeding. De Tapp Coalitie is in Amsterdam gevestigd nog zonder eigen kantoor, maar flexibel, vanuit ZZP-ruimtes/cafe of thuis werken is mogelijk.
-    Je krijgt goede persoonlijke begeleiding van ervaren campagneleiders / lobbyisten, om jou te helpen in je persoonlijke groei.
-    Een dynamische omgeving met diverse partners en stakeholders, en leuke interessante mensen en bijeenkomsten.
 
Geplande activiteiten voor 2019 en 2020:
-  minstens twee wetenschappelijke onderzoeken laten verrichten ter uitwerking en onderbouwing van het TAPP-voorstel;
-  lobbywerk bij politiek, ministeries en relevante organisaties;
-  persbijeenkomsten en debatten organiseren.
 
Solliciteren:
Wil jij de TAPP Coalitie helpen binnen twee tot drie jaar haar doel te bereiken? Neem contact met ons op via hwremmers@gmail.com. Meer info: www.tappcoalitie.nl.
 
We zien je reactie graag tegemoet!
 
Duurzame groet,
 
Jeroom en Armanda
Het kernteam van de TAPP Coalitie
 
Jeroom Remmers is oprichter en directeur van de Tapp Coalitie; hiervoor werkte hij o.a. bij Greenpeace,  Milieudefensie, Natuur en Milieu, maar ook bij adviesbureau’s, De Groene Zaak (groene VNO-NCW) en de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling.
Hij leidde diverse succesvolle consumenten- en lobby campagnes zoals 25% krimp varkenshouderij, Nederland gaat biologisch!, Koe in de wei en Eerlijke Melkcampagne (Milieudefensie). Hij wil zijn grote netwerk in de voedsel- en landbouwsector en de klimaatbeweging inzetten om te komen tot een grote coalitie voor vlees met een een true price, een verbruiksbelasting op vlees, waardoor er minder vlees gegeten zal worden. De opbrengst wordt gebruikt om de landbouw te verduurzamen, de btw op groente en fruit te verlagen en lagere inkomsten te compenseren via een hogere zorgpremie. Minder vlees eten maakt gezond en verlaagt de zorgkosten, die  nu met ruim 3 miljard euro per jaar stijgen, o.a. door een veel te hoge consumptie van rood en bewerkt vlees.
 
Armanda Govers is oprichter en coordinator van Even Geen Vlees (evengeenvlees.nl).
Van oktober tot december 2015 woonde ze in reality tv programma Utopia om de kijker te inspireren minder dierlijke eiwitten te consumeren en juist meer plantaardig. Voor de planeet, voor de mensheid en alles dat op aarde leeft. Momenteel werkt ze binnen Even. geen vlees aan o.a. Vega-minded straatreclames en via mainstream media kanalen, voornamelijk abri's en spreads op NS stations.
 
 
 

 
 
 

vacature-01561398547.jpg