23 april: Conferentie True Pricing van vlees en zuivel in de catering. Wordt dit het nieuwe normaal?
Op 23 april organiseert TAPP Coalitie de "Conferentie True Pricing van vlees en zuivel in de catering. Wordt dit het nieuwe normaal?"
Dit gaat over True Pricing van vlees en zuivel in de catering en het goedkoper maken van groenten, fruit en vegan meals. Dat halveert de klimaat footprint en maakt lunchen gezonder, met behoud van keuzevrijheid. We duiken in best practices, inspiratie en kijken vooruit naar de toekomst.
Het programma is als volgt:
Blok 1: Voorbeelden uit de praktijk
· Welkomstwoord door dagvoorzitter Suzanne van der Pijll
· Resultaten van True Pricing-pilots vlees, zuivel en vis in de catering
· Carlijn Teunissen van Cateraar Vermaat
· Maurits Appeldoorn, Manager en catering expert bij True Price
· Guusje van Tienhoven van Greendish: best practices bij Universiteiten
· Reflectie op resultaten: Richard Kooloos, directeur CE Delft (en ervaring met True Pricing bij zijn vorige werkgever ABN AMRO).
Panel gesprek en Q&A
Blok 2: Catering en gemeenten
Joost Olijve, Beleidsadviseur Duurzaam Inkopen, gemeente Amsterdam (over inkoop bij dranken)
Nesha Narain, Senior Adviseur Voedselsysteem, gemeente Amsterdam (over catering convenant A'dam)
Blok 3: Een doorkijk naar de toekomst naar meer True Pricing vlees/zuivel
· Collectieve actie: Jeroom Remmers (TAPP Coalitie) en Drees Peter van den Bosch (CEO Boerschappen, voorheen directeur bij cateraar Hutten). Partijen die bij een volgend catering contract aan de slag willen met dit concept kunnen een Intentie Verklaring tekenen voor een Community of Practice. Hier meer info.
Blok 4: Discussie
· Discussie met aanwezigen
· Conclusies en vervolg
Afsluitende borrel en hapjes na 16 u.
Deze uitnodiging mag ook gedeeld worden met relevante contacten.
We horen graag of je aanwezig kunt zijn!
Registratie/info: https://www.eventbrite.com/e/1270493683809?aff=oddtdtcreator